Qui som


Dos princeses són les meves filles, elles són l'excusa perfecta per crear aquest bloc i és a elles a qui el dedico, aquest bloc serà un petit recull de totes aquelles activitats i jocs que com a pares podem fer amb els nostres fills. 

L'educació dels nostres fills en un 80% depèn de nosaltres mateixos com a pares, la resta el 20% recau en l'escola i en la resta de la societat.

Com a mare considero que desconeixem certes eines per poder ajudar o col·laborar en l'educació dels nostres petits, davant d'aquesta necessitat he volgut formar-me per poder oferir més recursos a aquesta tasca.

Existeixen diferents teories pedagògiques, però ha estat  la mirada de Maria Montessori la quina hem va fer despertar i hem va fer veure que hi havia una altra opció i que jo hi volia prendre part.


Els nostres petits són esponges amb una gran inquietud per aprendre, en aquest bloc us ensenyaré tot allò que com a pares podem ensenyar als nostres fills, materials que existeixen al mercat, recursos que podem fer a casa....

Hi ha molts materials al mercat però no acabem de saber com s'utilitzen, en cada una de les entrades us presentaré l'activitat que hem realitzat i us explicaré quin és el motiu de la seva realització .... Totes les activitats parteixen d'una educació basada en el respecte, l'autonomia, l'autoregulació i en l'aprenentatge actiu i vivencial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario