sábado, 23 de marzo de 2013

Quin dia és avui?



Per fi he enllestit el material pel calendari. He utilitzat un full A4 plastificat on hi he posat a la part esquerra els dies de la setmana amb lletra de pal amb els seu corresponent número de dia i a la part dreta és on l'Elna ha de posar el nom i número del dia d'avui. Podem utilitzar els dies escrits amb l'idioma que vulguem.

Per a l'Elna aixó és un joc, normalment al migdia després de dinar, hem pregunta quin dia és ? o hem diu avui és ...., seguidament es disposa a escollir les targetes corresponents al nom i al número del dia. Si aquell dia ha anat al col.legi es recorda del número que la mestra ha escrit a la pissarra i si no hi ha anat hem pregunta a mi quin dia és.


Aprofitant que amb el calendari  l'Elna veu els números, doncs li he posat sota del calendari la capseta amb els números de paper de vidre per a que ella busqui dins la capsa el dia que es, el deixi sobre la taula, el ressegueixi amb el dit i el reprodueixi dins l'assafata de sal que li he preparat. 

A les fotos de sobre podeu veure com primerament busca els números a la capsa, els ressegueix amb el dit i seguidament es posa a dibuixar.los a la cubeta de sal.

L'objectiu dels números de paper de vidre és la iniciació a l'escriptura de números i al reconeixement del número i del seu nom.





No hay comentarios:

Publicar un comentario