lunes, 12 de mayo de 2014

Quadre nº4 - Quadre de Guix Pintat (2 part)


Avui us presento la seqüència de fotos que vag fer-li a l'Elna durant l'estona que va durar pintar el quadre de guix que haviem fet fa uns dies. Algunes de les peces que s'havien col.locat al quadre varen caure i varem utilitzar cola blanca per tornar.ho a pegar.


Tot preparat per començar a escollir pintura. Aquelles peces que durant el secatge varen caure ara era el moment d'empegar-les amb una mica de cola blanca. La cola blanca quan està seca no s'aprecia, l'Elna amb un pinzell va anar posant cola allí on feia falta.


Comença el procés de pintura: Una de les coses que estacaria del procés es el fet que l'Elna va pintant per trams, petites zones, "Colorins" com diu ella. 

 

Les mans van ser un dels altres elements que va utilizar per pintar el quadre. Pintar amb les mans donava la possibilitat de donar una mica de color a una part més amplia. Primer amb el groc, el el taronja el blau ...


Es van utilitzar diferents tipus de pinzells, d'aquesta manera podia anar realitzant diferents traços.


Vam decidir que tallariem l'esfera que habiem creat cobrint de guix el globus. Sortia massa del quadre i tallar.la ens donava més possibilitats.







El quadre pel darrera


El quadre pel davant.


Edat: 4Anys 5 mesos
Tècnica: Pintura.

2 comentarios:

  1. Molt i molt xulo! Sempre m'ha agradat el treball amb volums per a l'expressió artística! Vull benes de guix ara mateix!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bones Manetes, t'ho recomano, tot i que considero que les benes hem van sortir una mica cares és un trebal totalment recomanable. La peque disfruta molt però jo encara més. La pròxima s'ha de probar amb teles, guix i alambre, pot ser un altre bon experiment fins la pròxima .......

      Eliminar