miércoles, 1 de mayo de 2013

Una titella a la familia





Aquest és en Pau un component més de la nostra familia, és el nostre princep. En Pau és una titella d´espuma, he preparat un conjunt de fotos per poder-vos explicar el procés que he seguit per a la seva elaboració.




Passem els patrons del cap a la planxa d'espuma, retallem. EL cap està format per dues parts que empegarem, la pega que vaig utilitzar és la cola de sabater. Per fer les mans es passen les plantilles a la planxa d'espuma, retallem i peguem les dues parts. Preparem els braços i els peguem a les mans.



He triat un forro marron per forrar la titella, ja que li dona més calidesa, preparo la plantilla del cap per poder tallar la tela necessaria per a que quedi forrat, empeguem amb cola de sabater el forro damunt l'espuma.


Ame el mateix procediment forrem els braços.Preparem el cos i li peguem els braços, reforcem els ombros per donar més voluma al cos i per què la roba li escaigui bé. Al cos fem el forat pe poder posar-hi la ma.


Posem una mica de llana o espuma dins del cos per donar mes consistència a la titella. Empeguem les cames un cop estiguin forrades. Preparem uns peus pe poder posar.hi les sabates i no patir per si ens cauen.



Preparem la màniga que enganxarem al cap i farem passar pel forat que hem fet abans a l'esquen. Amb dues culleres de plàstic preparem els ulls. Cosim i enganxem les orelles. Forrem el cas i enganxem la llengua. I ja tenim en Pau llest.


Compartir en Facebook


     

6 comentarios:

  1. Guau, és espectacular. Molt maco ;-)

    ResponderEliminar
  2. És molt divertit tenir un nou membre a la familia!!!
    En Pau és el germà d'espuma de les nenes i el nostre nou petit!!!
    Benvingut Pau!!!

    ResponderEliminar
  3. Uala!!! Acaba de nèixer i ja és més tant gran com l'Elna!!!! :)

    ResponderEliminar
  4. Hola, la plantilla, em pots dir d'on aconseguir-la. Gràcies

    ResponderEliminar